Wemarcars koop alle autowrakken en haalt deze zelf op
Er is geen schade te groot of te klein aan uw ongevalswagen voor Wemarcars wij kopen alle autowrakken.

Wemarcars koopt je sloopauto 

Een sloopauto op de stoep staan is zonde van uw parkeerplaats en je geld. Verkopen dus. Wij geven een gratis taxatie voor uw schadewagen waarmee u steeds kan rekenen op een eerlijke prijs

Wij houden met onze taxatie rekening met de marktwaarde van een nog goed functionerende auto, niet een sloopauto.  Van daaruit maken wij een eerlijke berekening van uw schade en herbruikbaarheid van nog goede auto-onderdelen. Maak daarom direct een afspraak met onze Wemarcars taxatie-expert voor steeds de beste prijs voor uw wagen.. Gebaseerd op hun bevindingen doen onze  wemarcars taxateurs u een aantrekkelijk bod.

Ga akkoord en verkoop uw sloopauto zo nog dezelfde dag. Wij regelen al het papierwerk geheel gratis voor u en dit is inclusief de vrijwaring. Daarnaast is de taxatie op locatie ook nog eens helemaal gratis en vrijblijvend. Wel zo makkelijk en snel bij Wemarcars.be!

ongevalswagen

  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

kapotte auto en schadewagens

Uw kapotte auto verkopen kan nu zonder problemen!

Wemarcars koopt iedere auto ongeacht het merk of de staat van de auto. Kapotte auto’s, defecte auto’s of wagens zonder keuring zijn allemaal met Wemarcars welkom!

Wij maken geen uitzonderingen en geven steeds de beste prijs ieder voertuig individueel. Dat is wel zo handig want u kunt niet bij iedere dealer uw kapotte auto verkopen. Zij zien uw wagen eerder als een last dan een aanwinst.

Wemarcars kan zelf ook weer kapotte auto’s verkopen in herbruikbare auto-onderdelen of volledige autowrakken en daarom maakt de staat voor ons niet uit. Benieuwd naar ons bod? Vul uw gegevens in en maak direct online een afspraak om uw wagen te komen bekijken bij uw thuis of breng ons een bezoekje in Alken. Alles is geheel gratis en u zit nergens aan vast. Ontdek nu onze service bij Wemarcars  auto opkoop.

Een Schade auto snel verkopen

Dat gaat problemen opleveren en veel volk aan mijn deur, horen wij u denken. Dit valt echter best wel mee. Wemarcars heeft altijd wel intresse in het kopen  van uw auto.

Zo kunnen ook wij iedere schade of ongevalwagen inkopen. Onze Wemarcars taxateur neemt de schade of het motorische probleem natuurlijk wel mee bij zijn schadewagens en ongevalswagenswaardebepaling vor uw oude wagen, maar dat u iedere auto bij Wemarcars kunt verkopen blijft een feit. Al is de auto (deels) onbruikbaar geworden, er zit altijd nog wel een auto-onderdeel aan de wagen waar andere auto's mee gerepareerd kunnen worden en zo nog een langer leven voor zich hebben. Daarnaast kunnen de auto's in andere werelddelen vaak nog jaren mee, werelddelen waar oudere auto's gemiddeld gezien een veel langere levensduur hebben. Auto's worden hier in België nu eenmaal wat sneller afgeschreven dan sommige andere landen.

De verkoop van uw auto kan hier soms enorm lastig zijn omdat er geen markt meer voor is, maar in Afrikaanse landen kunt u vrijwel iedere kapotte auto verkopen. Voor onze maatstaven is de auto misschien afgeschreven, maar dat maakt hem nog niet ongeschikt voor auto export Afrika. Twijfel daarom geen moment, Neem contact op met Wemarcars en krijg een eerlijke inschatting van de actuele dagwaarde van uw export auto. Bij deze waardebepaling van uw oude wagen geven wij meteen de mogelijkheid om een afspraak te maken voor taxatie bij uw thuis en kunnen wij de wagen gratis ophalen  of kan u bij ons langskomen in Alken om de auto te taxeren. Hier gaat een erkende Wemarcars taxateur uw auto grondig inspecteren en zal hij een definitief inkoop bod doen. Voor dit bedrag kunt u meteen de kapotte auto verkopen.

Onze taxatie is geheel vrijblijvend.

Verkoop uw Sloopauto Bij wemarcars

Wilt u uw auto verkopen? Dan bent u bij Wemarcars aan het juiste adres.Wemarcars.be koopt uw sloopauto, schadeauto, tweedehands auto, bedrijfsauto of occasion. Omdat het een sloopvoertuig betreft, maakt het niet uit in welke staat uw voertuig verkeert. Wij kopen (kapotte) oude auto’s met schade, maar ook zonder schade. Bij ons ontvangt u altijd een eerlijk bedrag voor uw oude schade auto of jonge ongevalswagen.

De Wemarcars service is gratis. Op deze pagina kunt u uw auto aanbieden. Laat het merk en uw telefoonnummer achter? Dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Wij brengen geheel vrijblijvend een juist bod uit. Gaat u akkoord? Dan komen wij uw auto of sloopauto vandaag nog gratis ophalen. Dit is geheel gratis. Overigens mag u, als u liever een dag verkiest, ook een andere datum inplannen met ons.

Ter plekke krijgt u van onze chauffeur het juiste ophaal formulier, zodat u niet langer voor uw verzekering en de wegenbelasting hoeft te betalen, en het afgesproken geldbedrag contant. Wilt u snel van uw auto af? Kies dan voor Wemarcars.be

Dé grootste autosloperij van Limburg en Brabant.

Hebt u een schadewagen, ongevalswagen of sloopwagen te beschikking en wil je graag weten hoeveel deze waard is vraag dan gratis een taxatierapport aan bij wemarcarsSloopauto ophalen?

Hebt u liever direct contact dan dat u wacht tot u gebeld wordt? Dan kunt u ook zelf telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan dagelijks en 6 dagen per week voor u klaar. Ons telefoonnummer is

011/59.64.84

 Telefonisch zullen wij met u enkele zaken doornemen betreffende uw auto. Wij willen graag weten waar uw auto staat, zodat we weten waar we hem op kunnen halen. Daarnaast horen we graag of er mankementen zijn. Op basis van het gesprek zal de medewerkers een bod uitbrengen. Alles is kosteloos en vrijblijvend. U bepaalt dus zelf of u vandaag nog akkoord gaat met het bod!

auto kopen inkopen vanwagens limburgauto verkopen

WEMERCARS hield zich oorspronkelijk bezig met de inkoop van SCHADEWAGENS. Sinds enkele jaren kopen wij echter actief alle soorten auto’s, bedrijfswagens en bedrijfsauto’s. U kunt bij ons dus ook terecht voor de verkoop van andere auto’s dan een sloopauto. Geef aan de medewerker door over wat voor auto u beschikt en u kan meteen rekenen op een eerlijke en correcte marktprijs en afhandeling van alle formaliteiten

Sloopauto inleveren

Wilt u uw schadewagen of kapotte wagen leveren? Dat kan natuurlijk ook. Weet dan dat Wemarcars uw auto overal in België gratis op kan halen. Wij kunnen uw auto gratis wegslepen. U hoeft geen geld uit te geven aan de huur van een oprijwagen, auto ambulance of sleepwagen. Onze Wemarcars depannage ophaaldienst doet dit voor u!

Wij leveren u alle formaliteiten af voor stopzetting verzekering en wegentaks.

Wij halen ook tractors en andere landbouw voertuigen opSchadeauto verkopen


Hebt u schade gereden of rijdt uw auto helemaal niet meer en wilt u uw schadeauto of ongevalswagen verkopen? Daar kan Wemarcars u bij helpen. Wij kopen uw schadeauto voor een eerlijke prijs. De prijs is uiteraard afhankelijk van de staat waarin uw auto verkeerd. Wilt u meer weten over van uw sloopauto waarde? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons.

Tweedehands auto of occasion verkopen


Wilt u uw tweedehands auto verkopen, bedrijfsauto verkopen of schadeauto verkopen en wil de verkoop niet lukken? Wij kopen uw tweedehands auto of occasion. Wemarcars koopt uw auto! Uw auto wordt door heel België gratis opgehaald. Omdat wij beschikken over een landelijk netwerk, zijn we altijd in staat een mooi bedrag te betalen voor uw auto. Besluit u toch om niet akkoord te gaan? Dat kan natuurlijk ook. Alles is vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

Sloopauto inkoop


Wij kopen sloopauto’s in Limburg, maar ook in Brabant en Antwerpen. Wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op. Onze medewerkers van het sloopauto/schadewagen inkoop team staan voor u klaar.

011/59.64.84

opHALEN EN BINNENBRENGEN VAN ALLE METALEN VOOR CASH

wemar recycling

Openingsuren

Ma  9h00 - 12h00   13h00 - 18h00

Di    8h30 - 12h00    13h00 - 18h00

Wo 8h30 - 12h00  13h00 - 18h00

 Do 8h30 - 12h00   13h00 - 18h00

Vr 8h30 - 12h00      13h00 - 17h00

Za 9h00 - 12h00

wIJ HALEN UW WAGEN OP DOORHEEN HEEL bELGIE

011/59.64.84