Alle gerecupereerde batterijen worden nagekeken
Oude batterijen een nieuw leven geven met garantie, dat kan met Wemarcars

gerecupureerde, oude autobatterijen een tweede leven

Het klassieke ontwerp van loodzuur batterijen, dat al meer dan 150 jaar bestaat is een batterij gevuld met een vloeibaar mengsel van water en zwavelzuur deze batterijen zitten in alle auto's. Tijdens de lading zal een gedeelte van het water door elektrolyse splitsen in waterstof en zuurstof dit maakt nieuwe stroom voor auto's. Dit maakt dat men af en toe water zal moeten bijvullen om de autobatterij goed te onderhouden. Ondanks de slechte energiedichtheid van klassieke autobatterijen hebben ze toch een aantal belangrijke voordelen. Ten eerste zijn ze ten opzichte van andere technologieën relatief goedkoop in aankoop en leveren ze meer cycli. Verder zijn ze milieuvriendelijk doordat ze eenvoudig en bijna volledig recycleerbaar zijn. Ook is in sommige gevallen het grote volume en gewicht een voordeel zoals bijvoorbeeld bij heftrucks waar de gerecupereerde batterijenbatterij als contragewicht dient. Wemarcars geeft oude autobatterijen een nieuw leven door deze te recuperen.  Wij laden de auto-accu volledig terug op en belasten deze dan in onze test zodat er duidelijk kan gezien worden of de batterij nog in orde is. Na deze test voorzien wij de oude batterijen die uit jonge-ongevalswagens komen uit onze autoafbraak van een sticker en krijgen deze een garantie toegewezen zo is iedereen zeker van een degelijk gerecupereerde autobatterij.

Het is zeer belangrijk de juiste autobatterij te kiezen afhankelijk van de doelstellingen die u als klant vooropstelt. U hoeft zelf geen accu- of batterijspecialist te zijn, wij loodsen u doorheen het volledige keuzeproces en stellen verschillende prijsalternatieven voor volgens het principe van goed – beter – best. Contacteer ons vandaag nog met uw vraag over autobatterijen. Indien gewenst komen wij voor advies ter plaatse. Gerecupereerde batterijen op stock leveren we direct af met garantie. In 95% van de gevallen voldoen deze oudebatterijen volledig en dragen we zo allen ons steentje bij aan een beter milieu en een beter portemonnee naar deze batterijen aan een fractie van de nieuwprijs aangeboden worden.
Ons vrijwel eindeloos gamma aan klassieke auto-accu’s en wagenbatterijen is speciaal gemaakt om eindgebruiker een maximum aan autonomie en levensduur te garanderen – zelfs onder de moeilijkste weersomstandigheden…

Oude batterijen die niet kunnen gerecupereerd worden worden op een ecologische manier gerecycleerd

wemar recycleerd

OPHALEN EN BINNENBRENGEN VAN ALLE METALEN VOOR CASH

wemar recycling

Openingsuren

Ma  9u00 - 12u00   13u00 - 18u00

Di    8u30 - 12u00    13u00 - 18u00

Wo 8u30 - 12u00  13u00 - 18u00

Do 8u30 - 12u00   13u00 - 18u00

Vr 8u30 - 12u00      13u00 - 17u00

Za 9u00 - 12u00

WIJ HALEN UW WAGEN OP DOORHEEN HEEL BELGIE

011/59.64.84