Verkopen En Plaatsen van Auto Batterijen Aan De Beste Prijs!

Nieuwe autobatterijen aan de beste prijzen


Ondanks de goedkope prijzen van Wemarcars leveren wij kwalitatief sterke autobatterijen en geen 2de of 3de keus batterijen.
De aanvoer van auto batterijen gebeurd dan ook door een toonaangevende leverancier van hoogkwalitatieve batterijen.
Daarom kan Wemarcars ook een goede garantie en na-service garanderen.

op al onze batterijen krijgt u steeds 24 maanden garantie !

alle maten autobatterijen


  • De autobatterij levert de noodzakelijke energie voor het starten en voor de ontsteking, ongeacht de buitentemperatuur.
  • Ze zorgt voor de permanente voeding van de verschillende elektronische componenten van de wagen zoals alarm, boordcomputer, stuurbekrachtiging, airco, …
  • De batterij vult de energie van de alternator aan: in de file bijvoorbeeld, draait de motor langzamer en levert daardoor minder energie aan de alternator. De autobatterij compenseert dit. 
Wemarcars biedt u zowel een prijsvriendelijke diagnose van uw batterij en laadcircuit als een gamma van nieuwe autobatterijen. 
Vraag ons naar de geschikte batterij voor uw wagen.autobatterijen

HET BELANG VAN EEN GOEDE AUTOBATTERIJ

Zorg dragen voor uw batterij is zorg dragen voor uw auto.

  • Laat u bij uw keuze van de batterij bijstaan door een Wemarcars specialist - enkel zo bent u zeker van het juiste type en garandeert u de goede werking van uw wagen.
  • Laat uw autobatterij regelmatig controleren om onaangename verrassingen te vermijden bij vrieskou of een hittegolf.
  • Laat ook de riem controleren waarmee de motor de alternator aandrijft om de nodige stroom op te wekken.
  • Een korte check-up van uw batterij in de garage kan autopech voorspellen én voorkomen. 

Vraag uw Wemarcars-garagist om een diagnose van de batterij en het laadcircuit en vermijd vervelende pannes.

Hoe lang gaat mijn batterij mee?

De levensduur van een batterij varieert tussen gemiddeld 4 en 5 jaar en hangt af van het type en het merk van de batterij. Denkt u eraan dit onderdeel van uw wagen te vervangen? Vraag dan een batterijdiagnose aan uw Wemarcars-garagist. Zo vermijdt u onaangename verrassingen.

Hoe weet ik dat mijn batterij versleten is?

U merkt meestal pas dat uw batterij toe is aan vervanging wanneer het te laat is. Bijvoorbeeld, wanneer uw auto niet of moeilijk start, wanneer de autoradio niet meer werkt, of wanneer andere elektronische onderdelen in panne vallen. Extreme warmte in de zomer of vrieskou in de winter kunnen allebei voor startproblemen zorgen als uw batterij niet meer in orde is. Laat ze dus tijdig nakijken door een Wemarcars specialist!

Kan een preventief nazicht van de batterij problemen verhelpen?

Ja. Wat aandacht voor uw batterij en het elektrisch circuit kan veel onverwachte winterpannes helpen voorkomen. Vooral bij een koude start. Een controle van de staat van de batterij is een eerste vereiste. Dit geldt ook voor de zogenaamde onderhoudsvrije batterijen. De batterij moet droog en proper zijn en ze moet goed vaststaan. Verder kunnen de aansluitklemmen oxideren, waardoor de prestaties van de batterij afnemen. Zowel bij belasting als bij het opladen. 

Waarom moet ik mijn batterij door een specialist laten nakijken?

Werkzaamheden aan uw autobatterij zijn heel delicaat gezien de elementen waaruit ze is samengesteld (lood, zuren …). In veel gevallen zijn er specifieke tools nodig om de elektronische data van uw voertuig te bewaren en om te starten. Een autobatterij is ook heel gevoelig voor koude en heel warme temperaturen. Het laadsysteem en de batterij worden het best gecontroleerd voor de zomer én voor de winter om panne te vermijden. Vervanging van een defecte batterij moet uitgevoerd worden door een ervaren technieker. 

Hoe starten met startkabels? nieuwe autobatterijen

Als uw batterij het laat afweten, kunt u voor starthulp het best om professionele bijstand vragen. Door ondeskundig aansluiten van startkabels kan vooral bij moderne auto’s schade aan de elektronica ontstaan. Doet u het toch zelf (of heeft u geen andere keuze), gebruik dan startkabels met een dikke koperen kern, zeker voor dieselmotoren. (Tip: bij te dunne kabels gewoon 2 sets tegelijkertijd gebruiken.) Laat de motor van de helpende auto draaien. Start de wagen met de lege batterij en zet de ventilatie en achterruitverwarming van de gestarte wagen aan voordat u de kabels verwijdert om beschadiging van de elektronica te voorkomen. Daarna moet u minstens een halfuur rijden om de batterij weer voldoende op te laden.

Wij betalen voor oude batterijen

oude batterijen

Openingsuren

Ma  9u00 - 12u00   13u00 - 18u00

Di    8u30 - 12u00    13u00 - 18u00

Wo 8u30 - 12u00  13u00 - 18u00

Do 8u30 - 12u00   13u00 - 18u00

Vr 8u30 - 12u00      13u00 - 17u00

Za 9u00 - 12u00

WIJ HALEN UW WAGEN OP DOORHEEN HEEL België

011/59.64.84